Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 26th, 2018

Film – Ne vedem in St. Louis – Meet Me in St Louis (1944) [HD]

poster Film - Ne vedem in St. Louis - Meet Me in St Louis (1944) Meet Me in St. Louis, muzical, film aparut in 1944, regia Vincente Minnelli.
In rolurile principale: Judy Garland, Margaret O’Brien, Mary Astor.

Caseta film Meet Me in St Louis
Titlul original: Meet Me in St Louis
Regia: Vincente Minnelli
Scenariul: Irving Brecher, Fred F. Finklehoffe
Distributia: Judy Garland (Esther Smith), Margaret O’Brien (“Tootie” Smith), Mary Astor (doamna Anna Smith), Lucille Bremer (Rose Smith), Tom Drake (John Truett), Marjorie Main (Katie), Leon Ames (domnul Alonzo Smith)..
Durata: 113 minute
An: 1944
Gen: Muzical/Romantic

Filmul – Ne vedem in St. Louis
Meet me in St.Louis este un clasic american al genului musical, urmarind activitatea numeroasei familii Smith. Traind in St.Louis, viata lor este una obisnuita: fetele cele mici se bucura de perioada copilariei facand tot felul de nazdavanii, iar fetele adolescente se indragostesc si viseaza la fericire. John, singurul frate, este de semenea indragostit, dar si ambitios, dorind sa urmeze o facultate prestigioasa. Acestia au un soc atunci cand afla ca trebuie sa se mute din orasul in care au trait toata viata si pe care il iubesc. Obtinand o promovare, tatalui lor i se ofera un post in New York. Eventuala  plecare este una foarte grea,puternic dezbatuta, intrucat nimeni nu vrea cu adevarat sa paraseasca orasul St. Louis.

Ne vedem in St. Louis – Meet Me in St Louis (1944) subtitrat

About the Author