Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 18th, 2019

Film – Nebun doar aparent – Crazy on the Outside (2010) Tim Allen, Sigourney Weaver

Share This
Tags

poster Crazy on the Outside (2010)Crazy on the Outside, comedie, film american, regia Tim Allen.
În rolurile principale: Tim Allen, Sigourney Weaver, Jeanne Tripplehorn.
Abia eliberat din inchisoare dupa 3 ani de detentie, Tommy ( Tim Allen) este fortat sa se mute impreuna cu excentrica, manipulativa si exagerat de protectoarea lui sora Vicky (Sigourney Weaver), cu sarcasticul ei sot Ed, si cu bunica lor. Tommy intentioneaza sa reinvie afacerea tatalui sau decedat si sa reinnoade relatia amoroasa cu Christy, fosta iubita despre care Vicky l-a mintit ca a murit intr-un accident. Dupa ce se angajeaza temporar la restaurantul fast-food “Pirate Burger”, Tommy afla ca frumoasa Christy este in viata, dar s-a logodit cu un magnat al electronicelor, pe nume Frank..

Caseta film Crazy on the Outside
Titlul original: Crazy on the Outside
Regia: Tim Allen
Scenariul: Judd Pillot, John Peaslee
Distributia: Tim Allen (Thomas “Tommy” Zelda, the parolee), Sigourney Weaver (Vicky Zelda), Jeanne Tripplehorn (Angela Papadopolous), J. K. Simmons (Ed: Tommy’s sister’s sarcastic), Julie Bowen (Christy), Kelsey Grammer (Frank), Ray Liotta (Gray: Tommy’s old partner in crime), Karle Warren (Alex Luboja), Malcolm Goodwin (Rick), Kenton Duty (Ethan Papadopolous), Meeghan Holaway (Tina)..
Durata: 96 minute
An: 2010
Gen: Comedie

Filmul – Nebun doar aparent
.. Intelegand ca viata poate fi mai complicata in afara zidurilor inchisorii decat in interiorul acestora, Tommy se straduieste sa se tina la distanta de Gray, un prieten ale carui afaceri ilegale au constituit cauza arestarii lui anterioare, cu atat mai mult cu cat fostul camarad vrea sa il ademeneasca intr-o noua schema. Existenta lui Tommy este incurcata si de sentimentele pe care le are fata de Angela, politista care il supravegheaza pe perioada eliberarii conditionate si care este mama singura.

Nebun doar aparent – Crazy on the Outside (2010)

Server 1 Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.