Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 22nd, 2023

Film – Nebunia zeilor II – The Gods Must Be Crazy 2 (1989) Jamie Uys

Share This
Tags

Nebunia zeilor II

poster Nebunia zeilor II (1989)The Gods Must Be Crazy 2, comedie, film Africa de Sud, regia Jamie Uys.
În rolurile principale: N!xau, Lena Farugia, Hans Strydom.
Filmul The Gods Must Be Crazy 2 (1989) este o continuare la The Gods Must Be Crazy (1980).

Caseta film The Gods Must Be Crazy II
Titlul original: The Gods Must Be Crazy II
Titlul alternativ: Los dioses deben estar locos II / Les dieux sont tombés sur la tête… la suite / Les dieux sont encore tombés sur la tête / Lassù qualcuno è impazzito / Боги, наверное, сошли с ума 2
Regia: Jamie Uys
Scenariul: Jamie Uys
Distributia: N!xau (Xixo), Eiros (Xiri), Nadies (Xisa), Hans Strydom (Dr. Stephen Marshall), Lena Farugia (Dr. Ann Taylor), Erick Bowen (Mateo), Treasure Tshabalala (Timi), Pierre Van Pletzen (George), Lourens Swanepoel (“Big Ben” Brenner)
Durata: 98 minute
An: 1989
Gen: Comedie

Filmul – Nebunia zeilor II
Xixo, eroul principal al primului film, este de aceasta data separat de copiii sai, in timpul unei expeditii vanatoresti in desert.
Accentul este pus asupra copiilor, care sunt rapiti din greseala, de o banda de braconieri. Xixo porneste intr-o actiune proprie de salvare a copiilor sai.
Mai multe intamplari stranii si amuzante converg pe parcursul filmului, catre eroul nostru. In periculoasa actiune de salvare a copilor sai, Xixo intalneste tot felul de oameni, care mai de care mai ciudati: doi soldati care se urmaresc, captureaza si pierd reciproc; un pilot si pasagerii unui avion prabusit in desert si, in final, cei doi eroi civilizati ai peliculei, Lena Farugia – o oraseanca in toata puterea cuvantului, cu o cariera solida in avocatura – si Hans Strydom – de profesie zoolog – care se trezesc parasiti in mijlocul desertului.

Nebunia zeilor II – The Gods Must Be Crazy 2 (1989) subtitrat