Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 30th, 2019

Film – Necunoscutul – Unknown (2011) Liam Neeson, Diane Kruger

poster Unknown (2011)Unknown, acțiune thriller, regia Jaume Collet-Serra.
În rolurile principale: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn.
Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soția sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferință de specialitate. În urma unui accident cumplit de mașină, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz și fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaște și este privit ca un străin chiar și de către soția lui..

Caseta film Unknown
Titlul original: Unknown
Regia: Jaume Collet-Serra
Scenariul: Oliver Butcher, Stephen Cornwell
Distributia: Liam Neeson (Dr. Martin Harris), Diane Kruger (Gina), January Jones (Elizabeth “Liz” Harris), Aidan Quinn (Martin B), Frank Langella (Professor Rodney Cole), Bruno Ganz (Ernst Jürgen, a former Stasi operative), Sebastian Koch (Professor Bressler)..
Durata: 113 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Mister/Thriller

Filmul – Necunoscutul
..De aici până la haos nu mai este decât un pas, doctorul pornește într-o cursă agonizantă pentru a-și recupera viața și nici măcar din partea poliției nu primește ajutor. Rămas fără acte, extenuat și hărțuit, Martin începe să pună sub semnul întrebării totul, inclusiv propria-i identitate și sănătate mintală. Un aliat neșteptat pare să îi readucă speranța dar aflarea adevărului rămâne în continuare o misiune imposibilă.

Necunoscutul – Unknown (2011) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3