Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 29th, 2019

Film – Negustorul de vinuri – “Columbo” Any Old Port in a Storm (TV Episode 1973) Peter Falk, Donald Pleasence

poster Columbo“Columbo” Any Old Port in a Storm, serial TV, Sezon 3, episod 2, regia Leo Penn.
În rolurile principale: Peter Falk, Donald Pleasence, Joyce Jillson.
Adrian Carsini este un cunoscător fanatic de vinuri, care conduce o fabrică de elită pe coasta din California. Când fratele indiferent al lui Adrian, care deține proprietatea vinicolă, amenință să o vândă, Adrian îl lovește într-o stare de furie, apoi îl leagă și îl pune pe fratele său în seiful său de vinuri. Apoi călătorește la New York pentru a participa la o conferință..

Caseta film “Columbo” Any Old Port in a Storm
Titlul original: Any Old Port in a Storm
Regia: Leo Penn
Scenariul: Stanley Ralph Ross, Larry Cohen
Distributia: Peter Falk (Columbo), Donald Pleasence (Adrian Carsini), Joyce Jillson (Joan Stacey), Gary Conway (Enrico Guiseppe Carsini), Dana Elcar (Falcon), Julie Harris (Karen Fielding), Vito Scotti (Maitre d’), Robert Donner (The Drunk), Robert Ellenstein (Stein)..
Durata: 96 minute
An: 1973
Gen: Crima/Drama/Mister

Filmul – Negustorul de vinuri
..Adrian aruncă corpul la întoarcere în așa fel încât să pară că moartea fratelui său a fost un accident de scufundare, dar Adrian nu l-a pus la socoteală pe locotenentul Columbo din Divizia de Omucideri a LAPD (un detectiv fumător cu multe fetișuri: o soție constantă, dar nevăzută, o mașină veche și o haină de ploaie mototolită).

Negustorul de vinuri – “Columbo” Any Old Port in a Storm (TV Episode 1973) subtitrat