Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 6th, 2018

Film – Nelegiuiții Vestului Sălbatic – American Outlaws (2001) Colin Farrell

Share This
Tags

Nelegiuiții Vestului Sălbatic

poster American Outlaws (2001)American Outlaws, western, film american, regia Les Mayfield.
În rolurile principale: Colin Farrell, Scott Caan, Ali Larter.
Nelegiuitii Vestului Salbatic este povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

Caseta film American Outlaws
Titlul original: American Outlaws
Regia: Les Mayfield
Scenariul: Roderick Taylor, John Rogers
Distributia: Colin Farrell (Jesse James), Scott Caan (Cole Younger), Ali Larter (Zee Mimms), Gabriel Macht (Frank James), Gregory Smith (Jim Younger), Harris Yulin (Thaddeus Rains), Will McCormack (Bob Younger), Kathy Bates (Ma James), Timothy Dalton (Allan Pinkerton), Ronny Cox (Doc Mimms), Terry O’Quinn (Rollin Parker), Nathaniel Arcand (Comanche Tom), Ty O’Neal (Clell Miller)..
Durata: 94 minute
An: 2001
Gen: Western

Filmul – Nelegiuiții Vestului Sălbatic
Jesse James (Colin Farrell) este un tanar soldat care se intoarce acasa la sfarsitul Razboiului Civil, unde spera ca isi va putea relua vechea viata de fermier. Dar acasa descopera ca fermierii sunt constransi sa-si vanda pamanturile pe nimic unui proprietar de cai ferate, Rains (Harris Yulin), care se foloseste de serviciile unui asa-zis detectiv pentru a-i intimida pe cei care i se impotrivesc. Revoltat de metodele si rapacitatea lui Rains, Jesse James hotaraste nu numai sa nu-si vanda pamantul, ci si sa il loveasca pe Rains acolo unde il doare mai tare: la buzunare. Impreuna cu cativa prieteni alaturi de care luptase si in razboi, Jesse formeaza o banda cu care incepe sa jefuiasca bancile in care Raines tinea banii de salarii sau sa saboteze lucrarile la sina ferata – indeletniciri in care experienta razboiului isi spune cuvantul.

Nelegiuiții Vestului Sălbatic – American Outlaws (2001) subtitrat