Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 13th, 2019

Film – Neliniște – Restless (TV Movie 2012)

poster Restless (TV Movie 2012)Restless, dramă romantică, mini serie tv BBC One, spionaj al doilea razboi mondial, regia Edward Hall.
În rolurile principale: Hayley Atwell, Rufus Sewell, Michelle Dockery.
O tânără află că mama ei a lucrat ca spion pentru Serviciile Secrete britanice în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Caseta film Restless
Titlul original: Restless
Regia: Edward Hall
Scenariul: William Boyd
Distributia: Hayley Atwell (Sally Gilmartin aka Eva Delectorskaya), Kevin Guthrie (Alfie Blytheswood), Rufus Sewell (Lucas Romer), Michelle Dockery (Ruth Gilmartin), Charlotte Rampling (Sally Gilmartin aka Eva Delectorskaya), Michael Gambon (Baron Mansfield), Michael Peter Willis (Jochen), Tom Brooke (Angus Woolf), Adrian Scarborough (Morris Devereux),
Bertie Carvel (Mason Harding)..
Durata: 3 ore
An: 2012
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Neliniște
Anul 1976: Ruth Gilmartin o vizitează pe mama sa Sally în Cambridgeshire rurală și este uimită să afle că este o refugiată rusă născută Eva Delectorskaya, recrutată ca spion de britanici în 1939. După ce a scăpat de moarte în Olanda, Eva este trimisă în America pentru a o seduce pe căsătorita Mason Harding, consilier al președintelui, pentru a afla dacă americanii intenționează să se alăture războiului, misiune pe care o îndeplinește cu succes. Cu toate acestea, o a doua misiune este să furnizeze o hartă agenților americani, care presupune să contureze o invazie germană planificată a statelor, însă Eva observă erori pe hartă, informându-l pe maestrul și iubitul ei spionul Lucas Romer, și pe alți colegi.

Neliniște – Restless (TV Movie 2012)

Partea 1 Partea 2