Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 28th, 2018

Film – Nevasta aviatorului – La Femme de l’aviateur – The Aviator’s Wife (1981)

Nevasta aviatorului

poster La Femme de l aviateur (1981)La Femme de l’aviateur, comedie romantică, film francez, regia Éric Rohmer.
În rolurile principale: Philippe Marlaud, Marie Rivière, Anne-Laure Meury.
O poveste din orașul îndrăgostiților în care eroul se lasă pradă geloziei, iar faptele sale guvernate de acest sentiment îl aduc în situații în care, în mod normal, nu ar fi ajuns niciodată.

Caseta film La Femme de l’aviateur
Titlul original: La Femme de l’aviateur
Titlul alternativ: The Aviator’s Wife
Regia: Éric Rohmer
Scenariul: Éric Rohmer
Distributia: Phillipe Marlaud (François), Marie Rivière (Anne), Anne-Laure Meury (Lucie), Mathieu Carrière (Christian), Mary Stephen (Canadian Tourist)
Durata: 104 minute
An: 1981
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Nevasta aviatorului
François (Philippe Marlaud) o iubește pe Anne (Marie Riviere). Cu toate acestea, pentru că este student, iar noaptea lucrează, el nu prea mai are timp pentru a fi cu iubita lui. Într-una dintre dimineți, el o vede pe Anne ieșind din casă cu fostul prieten, Christian (Mathieu Carriere). În ciuda explicațiilor femeii, din acel moment, tânărul cade pradă geloziei. Obsedat de ideea că iubita îl înșeală, el decide să o urmărească. În vreme ce umbla dezolat pe străzile Parisului, lui François îi apare în față rivalul care se afla într-o cafenea cu o tânără blondă.

Nevasta aviatorului – La Femme de l’aviateur – The Aviator’s Wife (1981)
subtitrat