Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 16th, 2016

Film – Niagara – Niagara (1953)

Niagara

poster Niagara (1953) Niagara, film-noir thriller, film american aparut in 1953, regia Henry Hathaway.
In rolurile principale: Marilyn Monroe, Joseph Cotten, Jean Peters, Max Showalter.
Filmul Niagara (1953) a propulsat-o pe Marilyn Monroe în poziția de star, dar următoarele ei filme, Gentlemen Prefer Blondes și How to Marry a Millionaire, au fost succese încă și mai mari.

Caseta film Niagara
Titlul original: Niagara
Regia: Henry Hathaway
Scenariul: Charles Brackett, Walter Reisch
Distributia: Marilyn Monroe (Rose Loomis), Joseph Cotten (George Loomis), Jean Peters (Polly Cutler), Max Showalter (Ray Cutler), Denis O’Dea (Inspector Starkey), Richard Allan (Patrick), Don Wilson (domnul Kettering), Lurene Tuttle (doamna Kettering), Russell Collins (domnul Qua), Will Wright (barcagiu)..
Durata: 88 minute
An: 1953
Gen: Crima/Film-Noir/Thriller

Filmul – Niagara
Ray și Polly Cutler sosesc la Cascada Niagara pentru o săptămână de vacanță, dar cabana unde ar trebui să locuiască este încă ocupată de un cuplu, George și Rose Loomis. În timpul unei plimbări la cascadă, Polly o vede pe Rose Loomis în brațele unui necunoscut.
Frumoasa Rose planuieste, cu ajutorul amantului ei, sa scape de sotul extrem de gelos, dar lucrurile iau o turnura imprevizibila.

Filmul Niagara (1953) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.