Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Nov 18th, 2019

Film – Nikita – La Femme Nikita (1990) Anne Parillaud, Jean Reno

poster La Femme Nikita (1990)La Femme Nikita, acțiune thriller, film francez, regia Luc Besson; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Anne Parillaud, Jean-Hugues Anglade, Tchéky Karyo, Jeanne Moreau.
Povestea transformarilor prin care este fortata sa treaca o tanara femeie, de la stadiul de delincventa, drogata, ce ucide cu sange rece un politist, pana la cel de agent guvernamental, special antrenat pentru executii comandate. Fata cu nume de baiat urmeaza un program special timp de cativa ani, dupa care, sub o identitate noua, primeste insarcinari din ce in ce mai grele, ca un Terminator, dar cu suflet..

Caseta film La Femme Nikita
Titlul original: La Femme Nikita
Regia: Luc Besson
Scenariul: Luc Besson
Distributia: Anne Parillaud (Nikita), Jean-Hugues Anglade (Marco), Tchéky Karyo (Bob), Jeanne Moreau (Amande), Jean Reno (Victor “The Cleaner”), Jacques Boudet (The Chemist), Philippe Leroy (Grossman)..
Durata: 117 minute
An: 1990
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Nikita
..Profesia ei este aceeasi, crima, singura diferenta fiind ca acum se afla in slujba statului. Cand vrea sa iasa din sistem, are norocul sa se poata bizui pe doi barbati, unul care-o iubeste si celalalt care-o intelege, dar viata ei nu va putea fi niciodata ca a unei femei oarecare.

La Femme Nikita (1990)