Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 16th, 2023

Film – Nimic pe dedesubt – Nothing Underneath (1985)

Nimic pe dedesubt

poster Nothing Underneath (1985)Sotto il vestito niente aka Nothing Underneath, mister, film italian, regia Carlo Vanzina.
In rolurile principale: Renée Simonsen, Tom Schanley, Donald Pleasence.

Filmul Nothing Underneath (1985) a fost un mare succes de box office în Italia în 1985, ducând la o continuare în anii 1980 intitulată “Too Beautiful to Die” și un al treilea film în 2011.

Caseta film Sotto il vestito niente (1985)
Titlul original: Sotto il vestito niente
Regia: Carlo Vanzina
Scenariul: Carlo Vanzina, Enrico Vanzina, Franco Ferrini
Distributia: Renée Simonsen (Barbara), Tom Schanley (Bob Crane), Donald Pleasence (Inspector Danesi), Cyrus Elias (Giorgio Zanoni), Nicola Perring (Jessica Crane), Maria McDonald (Margot Wilson), Catherine Noyes (Carrie), Anna Galiena (Diana), Sonia Raule (Cristina)..
Durata: 93 minute
An: 1985
Gen: Mister/Thriller

poster2 Nothing Underneath (1985) Filmul – Nimic pe dedesubt
Bob este un pădurar care lucrează la Parcul Național Yellowstone, în timp ce sora lui geamănă Jessica a devenit prezentatoare de modă cu sediul în Milano; susține că au avut o legătură psihică încă din copilărie. După ce a primit o copie a unei reviste pentru care a făcut o filmare cu informațiile ei de contact, el are brusc o viziune cu ea ucisă.. și că se află într-un pericol mortal.
Odată ajuns la Milano, Bob descoperă că sora lui a dispărut.

Sotto il vestito niente (1985)