Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 30th, 2023

Film – Noaptea vânatului – The Night of the Hunted (1980)

Noaptea vânatului

poster The Night of the Hunted (1980)La Nuit des Traquées aka The Night of the Hunted, film Franța, regia Jean Rollin.
In rolurile principale: Brigitte Lahaie, Vincent Gardère, Dominique Journet.

Caseta film La Nuit des Traquées (1980)
Titlul original: La Nuit des Traquées
Titlul alternativ: Ragazza in amore / Nyhta kynigimenon / Nacht der Gejagten / Filles traquées / Acoso en la noche
Regia: Jean Rollin
Scenariul: Jean Rollin
Distributia: Brigitte Lahaie (Elizabeth), Vincent Gardère, Dominique Journet (Véronique), Bernard Papineau (Le Docteur Francis), Rachel Mhas (Solange), Catherine Greiner, Nathalie Perrey (La Mère), Christian Farina, Élodie Delage (Marie), Cyril Val, Jean Hérel (Jacques), Jacques Gatteau (Pierre), Dominique Saint-Clare, Grégoire Cherlian (Le Gardien), Jean Cherlian (L’homme de Main)
Durata: 87 minute
An: 1980
Gen: Drama/Erotic/Horror/Mister/SF/Thriller

poster 2 The Night of the Hunted (1980)Filmul – Noaptea vanatului / Fete vânate
Într-o noapte rece și întunecată, un bărbat conduce prin mediul rural și descoperă o tânără care pare să fugă de ceva. Bărbatul se oprește și o urcă în mașina lui și nu observă o altă femeie, care este complet goală, strigând-o. Femeia îi spune bărbatului că o cheamă Elisabeta; insistă că sunt oameni care vin după ea, dar pare să fie confuză și speriată. El o duce pe Elizabeth în apartamentul său din Paris și își dă seama că este incapabilă să-și amintească nimic pentru o perioadă de timp.

El îi spune că îl cheamă Robert, nume pe care ea are probleme să și-l amintească câteva minute mai târziu. Ea îl roagă să nu o părăsească pentru că ea îl va uita, iar perechea face dragoste, timp în care Robert îi spune lui Elizabeth să-și amintească chipul, astfel încât să nu uite niciodată această dată împreună. A doua zi dimineața, Robert trebuie să meargă la muncă și, când este plecat, doctorul Francis pătrunde în apartamentul său pentru a o convinge pe Elizabeth să se întoarcă la clinică, de unde a scăpat, unde oamenii sunt tratați pentru pierderea memoriei..

La Nuit des Traquées (1980)