Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 31st, 2021

Film – Noaptea vulpii – Night of the Fox (1990) George Peppard, Michael York

poster Night of the Fox (1990)Night of the Fox, aventură, război, film american, regia Charles Jarrott.
În rolurile principale: George Peppard, Michael York, Deborah Raffin, John Mills, Juliet Mills.

Filmul Night of the Fox (1990) se bazează pe romanul Night of the Fox, scris de Jack Higgins în anul 1986.

Caseta film Night of the Fox
Titlul original: Night of the Fox
Titlul alternativ: Le complot du renard / La notte dei generali / La noche del zorro / La noche de los generales
Regia: Charles Jarrott
Scenariul: Jack Higgins, Bennett Cohen
Distributia: George Peppard (Harry Martineau/ Standartenfuhrer Max Vogel), Deborah Raffin (Sarah Drayton), John Mills (Dougal Munro), Michael York (Erwin Rommel /Berger / Baum), David Birney (Kelso), Gottfried John (Hofer), Juliet Mills (Barmaid), John Standing (Alan Stacey), George Mikell (Major Hecker), Demeter Bitenc (Col. Halder), Vincent Grass (Greiser)..
Durata: 200 minute
An: 1990
Gen: Aventura/Drama/Razboi/Thriller

Filmul – Noaptea vulpii / Complotul vulpii
Al II-lea Razboi Mondial.
Un ofițer american, colonelul Kelso, de pe o navă de debarcare care transportă planuri pentru invazia aliată a Europei în Normandia participă la manevrele de debarcare, dar ambarcațiunea sa a fost atacată și scufundată. Supravieţuieşte ajungând pe plaja insulei Jersey ocupată de germani. Auzind că Kelso este încă în viață, aliații îi cer lui Harry Martineau (George Peppard) să călătorească în Jersey, să se poarte ca agent nazist și fie să-l salveze pe Kelso, fie să îl lichideze..Martineau este însoțit în misiunea sa îndrăzneață de frumoasa Sara Drayton (Deborah Raffin), fostă rezidentă din Jersey. Misiunea lui Martineau devine mai complicată când Field Marshall Rommell (Michael York) apare pe Jersey pentru o vizită neanunțată. .

Night of the Fox (1990)