Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 18th, 2019

Film – Noile aventuri ale lui Tarzan – Tarzan And His Mate (1934) Johnny Weissmuller, Maureen O’Sullivan

poster Tarzan And His Mate (1934)Tarzan And His Mate, aventură, film american, regia Cedric Gibbons.
În rolurile principale: Johnny Weissmuller, Maureen O’Sullivan, Neil Hamilton.

La un an distanta de la evenimentele din primul film, Harry se reintoarce in Africa cu gandul de a o convinge pe Jane sa se reintoarca cu el la Londra. Aduce o multime de haine si alte obiecte care ar putea-o face sa se intoarca in lumea civilizata. El il convinge pe un prieten de-al lui sa vina si el in Africa pentru fildesul din cimitirul elefantilor in care e ingropat tatal lui Jane. Harta le e furata de alti doi vanatori. Harry si Martin insotiti de aproape 300 de negri pornesc pe urmele lor. Daca cei doi vanatori cad victime unui trib de canibali, Harry si Martin reusesc sa scape de acestia ajungand intr-o zona tabu pentru bastinasi..

Caseta film Tarzan And His Mate
Titlul original: Tarzan And His Mate
Regia: Cedric Gibbons
Scenariul: James Kevin McGuinness
Distributia: Johnny Weissmuller (Tarzan), Maureen O’Sullivan (Jane Parker), Neil Hamilton (Harry Holt), Paul Cavanagh (Martin Arlington), Forrester Harvey (Beamish), Nathan Curry (Saidi), George Barrows (Gorilla), Yola d’Avril (Madame Feronde), Paul Porcasi (Monsieur Feronde), Ray Corrigan (Gorilla), Desmond Roberts (Henry Van Ness)
Durata: 104 minute
An: 1934
Gen: Actiune/Aventura

Filmul – Noile aventuri ale lui Tarzan
..Tarzan si Jane le vor deveni ghizii expeditiei in care Ceetah isi va pierde viata. Cand Tarzan afla ca de fapt scopul expeditiei este fildesul se va opune, aducand o turma de elefanti care sa blocheze orice iesire din cimitir. In dimineata urmatoare Tarzan este foarte aproape de moarte dupa ce Martin il impusca. Dupa ce in apa este descoperit un lant care-i apartinea lui Tarzan, Jane il considera mort si este pe punctul de a parasi Africa.

Noile aventuri ale lui Tarzan – Tarzan And His Mate (1934) subtitrat

Server 1