Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 3rd, 2018

Film – Nopți albe în Seattle – Sleepless in Seattle (1993)

Nopți albe în Seattle

poster Sleepless in Seattle (1993)Sleepless in Seattle, comedie romantică, film american apărut în anul 1993, regia Nora Ephron; 2 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Tom Hanks, Meg Ryan.

Caseta film Sleepless in Seattle
Titlul original: Sleepless in Seattle
Titlul alternativ: Algo para recordar, Nuits blanches à Seattle, Insonnia d’amore, Sintonía de amor, Неспящие в Сиэтле
Regia: Nora Ephron
Scenariul: Jeff Arch, Nora Ephron, David S. Ward
Distributia: Tom Hanks (Sam Baldwin), Meg Ryan (Annie Reed), Bill Pullman (Walter), Ross Malinger (Jonah Baldwin), Rob Reiner (Jay), Rosie O’Donnell (Becky), Gaby Hoffmann (Jessica), Victor Garber (Greg), Rita Wilson (Suzy), Barbara Garrick (Victoria)..
Durata: 105 minute
An: 1993
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Nopți albe în Seattle
După moartea soției sale, Sam Baldwin nu se mai gândește deloc să cunoască pe altcineva. Lucru inacceptabil pentru fiul său de 8 ani, Jonah. El dorește o soție pentru tatăl său și o nouă mamă pentru el. Așa că apelează la un post de radio local.
Vocea micuțului și povestea sa impresionează sute de ascultătoare, printre care și pe Annie Reed. Annie urmează să se căsătorească cu Walter, dar nu este prea convinsă că el este cel ales.

Nopți albe în Seattle – Sleepless in Seattle (1993) subtitrat