Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 15th, 2019

Film – Northmen. Ultimii vikingi – Northmen: A Viking Saga (2014)

poster Northmen - A Viking Saga (2014)Northmen: A Viking Saga, acțiune istoric, film Elveția / Germania / Africa de Sud, regia Claudio Fäh.
În rolurile principale: Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken, Charlie Murphy.
Alungați din propria lor țară de propriul lor rege, un grup de vikingi neînfricați o pornesc înspre Britania cu intenția de a prăda și a jefui. Sub comanda neînfricatului lor lider Asbjörn (Tom Hopper), vikingii se îmbarcă într-o misiune extrem de periculoasă, cu scopul de a jefui mânăstirile de comorile cu care să-și răscumpere apoi libertatea. Călătoria le e întreruptă de o furtună violentă, care îi face să naufragieze pe coasta Scoției. Eșuați printre inamici, singura lor șansă de supraviețuire e să ajungă la așezarea daneză Danelaw. Pe drum, vikingii reușesc să o ia prizonieră pe arțăgoasa lady Inghean (Charlie Murphy), fiica regelui Dunchaid (Danny Keogh)..

Caseta film Northmen: A Viking Saga
Titlul original: Northmen: A Viking Saga
Regia: Claudio Fäh
Scenariul: Matthias Bauer, Bastian Zach
Distributia: Tom Hopper (Asbjörn)), Ryan Kwanten (Conall), Ken Duken (Thorald), Charlie Murphy (Inghean), Ed Skrein (Hjorr), Anatole Taubman (Bovarr), Leo Gregory (Jorund), James Norton (Bjorn), Darrell D’Silva (Gunnar), Johan Hegg (Valli), Danny Keogh (King Dunchaid)
Durata: 95 minute
An: 2014
Gen: Actiune/Drama/Istoric

Filmul – Northmen. Ultimii vikingi
Războinicii renegați profită imediat de această oportunitate pentru a cere o răscumpărare uriașă, dar se lovesc de refuzul regelui Dunchaid, un conducător călit în bătălii grele, care strânge împotriva lor o armată formată din cei mai necruțători mercenari, Haita Lupilor, temuți prin tot ținutul pentru ferocitatea lor.

Din acel moment, vikingii au doar o șansă apărută ca prin minune – un călugăr misterios pe nume Conall (Ryan Kwanten) care îi va ajuta să scape de Haita Lupilor și mai ales de liderii lor sângeroși, Hjorr (Ed Skrein) și Bovarr (Anatole Taubman).

Northmen. Ultimii vikingi – Northmen: A Viking Saga (2014)

Server 1
Server 2 Server 3