Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 8th, 2018

Film – Nu da înapoi – Never Back Down (2008) Sean Faris

Nu da înapoi

poster Never Back Down (2008)Never Back Down, acțiune, film american, regia Jeff Wadlow.
În rolurile principale: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber Heard.
Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curand in Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un “outsider” cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja (Amber Heard), Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere la care este trezeste, fara voia lui, in mijlocul unei lupte cu Ryan McDonald (Cam Gigandet)..

Caseta film Never Back Down
Titlul original: Never Back Down
Regia: Jeff Wadlow
Scenariul: Chris Hauty
Distributia: Sean Faris (Jake Tyler), Amber Heard (Baja Miller), Cam Gigandet (Ryan McCarthy), Djimon Hounsou (Jean Roqua), Evan Peters (Max Cooperman), Wyatt Smith (Charlie Tyler), Leslie Hope (Margot Tyler), Chele Andre (Tiffany West), Tilky Jones (Eric), Zach Myers (Jeff), Neil Brown Jr. (Aaron)
Durata: 115 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Drama

Filmul – Nu da înapoi
..Atunci cand este umilit si invins in lupta, un coleg decide sa ii povesteasca despre Artele Martiale Combinate (Mixed Martial Arts – MMA) si il prezinta mentorului sau, Jean Roqua (Djimon Hounsou). Jake intelege imediat ca MMA nu este o simpla lupta de strada, ci mai degraba o forma de arta, pe care isi doreste sa o stapaneasca.

Nu da înapoi – Never Back Down (2008) subtitrat