Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 18th, 2021

Film – Nu da înapoi – Never Back Down (2008)

poster Never Back Down (2008)Never Back Down, acțiune dramă, arte marțiale, film american, regia Jeff Wadlow.
În rolurile principale: Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, Djimon Hounsou.

Caseta film Never Back Down
Titlul original: Never Back Down
Regia: Jeff Wadlow
Scenariul: Chris Hauty
Distributia: Sean Faris (Jake Tyler), Amber Heard (Baja Miller), Cam Gigandet (Ryan McCarthy), Djimon Hounsou (Jean Roqua), Evan Peters (Max Cooperman), Wyatt Smith (Charlie Tyler), Leslie Hope (Margot Tyler), Chele Andre (Tiffany West), Tilky Jones (Eric), Neil Brown Jr. (Aaron), Lauren Leech (Jenny), Anthony Matos (Yellow Hummer Crew #1), Daniel Hernandez (Yellow Hummer Crew #2), Justin A. Williams (Yellow Hummer Crew #3)
Durata: 115 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Drama/Sport

Filmul – Nu da înapoi
Jake Tyler s-a mutat recent din Iowa la Orlando, Florida, împreună cu mama sa, Margret și fratele mai mic, Charlie. Tatăl său care a murit într-un accident de mașină când conducea în stare de ebrietate, este subiectul batjocurii din partea altor colegi de clasă. Jake are o reputație în creștere cu elevii noii sale școli datorită unui videoclip pe internet cu el când era jucător de fotbal la școala sa anterioară, luptându-se cu un adversar.
Jake este invitat de colega de clasă Baja Miller la o petrecere în care, fără să vrea, este atras într-o luptă cu campionul MMA la școală, Ryan McCarthy, care este și iubitul lui Baja. Ryan îl învinge cu ușurință pe Jake și filmul evenimentului circulă și îl lasă pe Jake umilit.

Never Back Down (2008)