Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 20th, 2018

Film – Nu se poate returna – No se aceptan devoluciones (2013)

Nu se poate returna

poster No se aceptan devoluciones (2013)No se aceptan devoluciones (Instructions Not Included), comedie-dramă, film mexican apărut în anul 2013, regia Eugenio Derbez.
În rolurile principale: Eugenio Derbez, Jessica Lindsey, Loreto Peralta.

Caseta film No se aceptan devoluciones
Titlul original: No se aceptan devoluciones
Titlul alternativ: Instructions Not Included / Ni repris ni échangé / Инструкции не прилагаются
Regia: Eugenio Derbez
Scenariul: Guillermo Ríos, Leticia López Margalli, Eugenio Derbez
Distributia: Eugenio Derbez (Valentín Bravo), Jessica Lindsey (Julie), Loreto Peralta (Maggie), Daniel Raymont (Frank Ryan), Alessandra Rosaldo (Renée), Hugo Stiglitz (Johnny Bravo), Sammy Pérez (Sammy), Arcelia Ramírez (Judeisy), Agustín Bernal (Lupe), Rosa Gloria Chagoyán (Lola), Karla Souza (Jackie), Margarita Wynne (Sofía)..
Durata: 122 minute
An: 2013
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Nu se poate returna
Valentin este un tanar pe care tatal sau, Johhny Bravo, l-a invatat sa nu ii fie frica de lucrurile pe care pe majoritatea le sperie foarte tare. El este un macho care isi petrece mereu weekend-urile cu turiste venite in Mexic. De fiecare data Valentin este cu alta fata, pana intr-o zi cand la usa sa apare o fosta “mare iubire” din America care ii spune ca este tatic. Valentin nu accepta vestea prea bine, insa nu are prea mult timp sa afle detalii despre fiica sa deoarece Julie il minte ca merge sa plateasca taxiul si ii lasa fata in brate, fugind inapoi in America.

Nu se poate returna – No se aceptan devoluciones (2013) subtitrat

About the Author