Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 16th, 2018

Film – Nu te poți salva singur – Nessuno si salva da solo (2015) Riccardo Scamarcio, Jasmine Trinca

Share This
Tags

Nu te poți salva singur

poster Nessuno si salva da solo (2015)Nessuno si salva da solo (You Can’t Save Yourself Alone), dramă, romantică, film italian, regia Sergio Castellitto.
În rolurile principale: Riccardo Scamarcio, Jasmine Trinca, Roberto Vecchioni.
Gaetano și Delia se întâlnesc la cină pentru a stabili termenii vacanței copiilor lor. Masa se transformă imediat într-o reflecție emotivă a ultimilor 10 ani, care au dus cuplul în acest punct trist. Prin mai multe flashback-uri, îi vedem pe cei doi reamintindu-și trecutul, de la părțile bune la cele rele. De la nopți pline de pasiune la neînțelegeri amare și o înstrăinare lentă, dar sigură..

Caseta film Nessuno si salva da solo
Titlul original: Nessuno si salva da solo
Regia: Sergio Castellitto
Scenariul: Margaret Mazzantini
Distributia: Riccardo Scamarcio (Gaetano), Jasmine Trinca (Delia), Roberto Vecchioni (Vito), Ángela Molina (Lea), Anna Galiena (Viola), Eliana Miglio (Serena), Marina Rocco (Matilde), Massimo Bonetti (Luigi), Massimo Ciavarro (Fulvio)
Durata: 102 minute
An: 2015
Gen: Drama

Filmul – Nu te poți salva singur
..Însă schimbul înflăcărat se transformă într-o contemplare onestă a relației lor. A suferit de pe urma efectelor tragice ale timpului, egoismului și nesiguranței? Nu a avut la bază cele mai bune intenții? Devine evident că cei doi au fost îndrăgostiti cu adevărat.
Deși încearcă să înceapă vieți noi, rănile sunt încă proaspete și nu pot trece peste ce au trăit împreună. Însă la sfârșitul întâlnirii, un nou început pare să facă loc unei noi speranțe pentru Delia și Gaetano, care este pecetluită cu un sărut.

Nu te poți salva singur – Nessuno si salva da solo (2015) subtitrat

Server 1

Server 2