Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 28th, 2018

Film – Nume de cod: Agentu’ de serviciu – Code Name The Cleaner (2007) Lucy Liu, Cedric the Entertainer

Nume de cod: Agentu’ de serviciu

poster Code Name The Cleaner (2007)Code Name: The Cleaner, comedie acțiune, film american, regia Les Mayfield.
În rolurile principale: Lucy Liu, Cedric the Entertainer, Nicollette Sheridan.
A da cu mopul sau a fi agent secret… Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani..

Caseta film Code Name: The Cleaner
Titlul original: Code Name: The Cleaner
Regia: Les Mayfield
Scenariul: Robert Adetuyi, George Gallo
Distributia: Lucy Liu (Gina), Cedric the Entertainer (Jake Rogers), Nicollette Sheridan (Diane), Mark Dacascos (Eric Hauck), Callum Keith Rennie (Shaw), Niecy Nash (Jacuzzi), DeRay Davis (Ronnie), Will Patton (Riley), Kevin McNulty (Dr. Soames), Beau Davis (Old Timer), Bart Anderson (Charlie), Tom Butler (Crane), Robert Clarke (The Butler)
Durata: 84 minute
An: 2007
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – Nume de cod: Agentu’ de serviciu
..Cu o crima misterioasa de rezolvat si cu o noua cariera in domeniul serviciilor secrete in fata, Jake se lasa cu usurinta sedus de placerile vietii. De la o masina scumpa la alta, de la o femeie superba la o bomba sexy, sunt actiuni normale pentru Jake si asta pentru ca nu are idee ce face.

Nume de cod: Agentu’ de serviciu – Code Name The Cleaner (2007)

About the Author