Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 2nd, 2018

Film – Nume de cod: K-9 – K-9 (1989) James Belushi, Jerry Lee, Mel Harris

Nume de cod: K-9

poster K-9 (1989)K-9, acțiune comedie, film american, regia Rod Daniel.
În rolurile principale: James Belushi, Jerry Lee, Mel Harris.

James Belushi il interpreteaza pe detectivul de la Brigada Antidrog Thomas Dooley, un tip excentric dar priceput in meseria sa, caruia i se repartizeaza un partener patruped, un ciine cu numele de cod K-9. Superiorii sai iau aceasta decizie dupa ce in timpul unei misiuni de capturare a unui traficant periculos masina sa este aruncata in aer de catre un elicopter. Dooley scapa ca prin minune cu viata si, cind cere o masina noua, se pomeneste in brate cu ditamai ciinele..

Caseta film K-9
Titlul original: K-9
Regia: Rod Daniel
Scenariul: Steven Siegel, Scott Myers, Lloyd Levin, Donna Smith
Distributia: James Belushi (Detective Thomas Dooley), Mel Harris (Tracy), Kevin Tighe (Lyman), Ed O’Neill (K-9 Sgt. Brannigan), James Handy (Lt. Byers), Sherman Howard (Dillon), Daniel Davis (Halstead), Cotter Smith (Gilliam), John Snyder (Freddie), Pruitt Taylor Vince (Benny the Mule)..
Durata: 102 minute
An: 1989
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – Nume de cod: K-9 / Câinele plițist K-9
..Desi are un miros foarte ascutit si ii depisteaza pe traficanti, la inceput Dooley nu-l “inghite” deloc pe noul sau partener. Asta pina in momentul in care K-9 ii salveaza viata stapinului sau si intre cei doi se infiripa o prietenie trainica.
Un rol important in acest film este cel al actorului Ed O’Neil alias Al Bundy din faimosul serial de comedie “Familia Bundy”.

Nume de cod: K-9 – K-9 (1989) subtitrat