Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 23rd, 2023

Film – Nunta albă – Noce blanche (1989) Vanessa Paradis, Bruno Cremer

Nunta albă

poster Noce blanche (1989)Noce blanche aka White Wedding, dramă romantică, film francez, regia Jean-Claude Brisseau.
In rolurile principale: Vanessa Paradis, Bruno Cremer, Ludmila Mikaël.

Pe marginea filmului /
În cadrul anchetei care a precedat procesul din 2005 al regizorului Jean-Claude Brisseau pentru hărțuirea sexuală a unor actrițe, mama Vanessei Paradis a raportat „un incident” în timpul filmărilor filmului, care a fost lansat în 1989. Brisseau îi ceruse actriței, care era o minoră, să se masturbeze în fața lui și a însoțitorului său. Foarte tânăra actriță a condiționat continuarea filmului de prezența constantă a mamei sale în timpul filmărilor.

Noce Blanche a marcat debutul actoricesc al tinerei Paradis, în vârstă de 16 ani.

Caseta film Noce blanche (1989)
Titlul original: Noce blanche
Regia: Jean-Claude Brisseau
Scenariul: Jean-Claude Brisseau
Distributia: Vanessa Paradis (Mathilde Tessier), Bruno Cremer (François Hainaut), Ludmila Mikaël (Catherine Hainaut), François Négret [fr] (Carpentier), Jean Dasté (concierge), Véronique Silver (school counselor), Philippe Tuin (supervisor)
Durata: 92 minute
An: 1989
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Nunta alba
Mathilde, în vârstă de 17 ani, a trăit separată de părinții ei.
Profesorul ei de filozofie, François, se întâmplă să intre în viața ei și este dornic să o ajute să învețe mai multe. Începe să vină la ea acasă în fiecare zi să-i treacă temele și să o învețe arta de a studia. În cele din urmă, Mathilde începe să dea mici indicii că îl găsește pe François atrăgător.
El încearcă să-i reziste, dar se trezește că se îndrăgostește și de ea. Curând înfloresc într-o dragoste pasională și păstrează aventura lor secretă față de soția lui, Catherine, și de școală.
(sex în școala, obsesie, nuditate, seductie, nuditate topless)

Noce blanche (1989)