Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 7th, 2016

Film – O armată de 5 soldaţi – Un esercito di 5 uomini – The Five Man Army (1969)

Share This
Tags

O armată de 5 soldaţi

poster The Five Man Army (1969) Un esercito di 5 uomini, spaghetti western, film italian aparut in 1969, regia Don Taylor si Italo Zingarelli.
In rolurile principale: Bud Spencer, Peter Graves, James Daly.

Caseta film Un esercito di 5 uomini
Titlul original: Un esercito di 5 uomini
Titlul alternativ: The Five Man Army, Cinq hommes armés
Regia:  Don Taylor, Italo Zingarelli
Scenariul:  Marc Richards, Dario Argento
Distributia: Peter Graves (Dutchman), James Daly (Capitanul Nicolas Augustus), Bud Spencer (Mesito), Nino Castelnuovo (Luis Dominguez), Tetsurô Tanba (Samurai), Claudio Gora (Manuel Esteban), Daniela Giordano (Maria), Annabella Andreoli..
Durata: 105 minute
An: 1969
Gen: Western

Filmul – O armată de 5 soldaţi
Un tip cunoscut drept “Olandezul” are nevoie de patru oameni pentru a pune în aplicare un plan îndrăzneț care constă în jefuirea unui tren care transportă cinci sute de mii de dolari în aur undeva in Mexic.
În acest scop ii recruteaza pe Mesito, un tip solid, veșnic flămând, pe care nu prea îl duce mintea, pe Augustus, un geniu al dinamitei, pe Luis Dominguez, un acrobat de circ și pe Samurai, un expert în mânuirea cuțitelor, fugit din țara sa natală pentru că a ucis șase bărbați în trei secunde cu sabia, promitându-le câte 1.000 de dolari de căciulă dacă-l ajută. (Cinemarx)

Filmul The Five Man Army (1969) subtitrat

(batalie, ambuscada, lupta cu sabia, masacru, baioneta, pistoale si cowboy, armata de tarani, revolutia mexicana)