Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 6th, 2020

Film – O dorință simplă – A Simple Wish (1997)

poster A Simple Wish (1997)A Simple Wish, comedie fantezie, film american, regia Michael Ritchie.
În rolurile principale: Martin Short, Mara Wilson, Robert Pastorelli.

Anabel este o fetita de opt ani cu o dorinta simpla: ea ar vrea ca tatal ei sa obtina un rol bine platit intr-un musical. Este singura lor sansa de a supravietui in New York, caci, in caz contrar, ei ar urma sa se mute tocmai in Nebraska.
Dorinta Anabelei este primita de catre Murray (Martin Short), zâna ei pazitoare, o zâna buna, dar cam zabauca. Murray are obiceiul sa incurce teribil lucrurile si ca sa nu se dezminta, incurca vrajile si de aceasta data. In loc sa-i ajute tatal, ea il transforma pe acesta intr-o statuie..

Caseta film A Simple Wish
Titlul original: A Simple Wish
Regia: Michael Ritchie
Scenariul: Jeff Rothberg
Distributia: Martin Short (Murray), Mara Wilson (Annabel Greening), Robert Pastorelli (Oliver Greening), Francis Capra (Charlie Greening), Kathleen Turner (Claudia), Amanda Plummer (Boots), Ruby Dee (Hortence: The Head Of The Fairy Godmothers), Teri Garr (Rena), Jonathan Hadary (Lord Richard), Deborah Odell (Jeri), Alan Campbell (Tony Sable), Jack McGee (Officer York)
Durata: 90 minute
An: 1997
Gen: Comedie/Fantezie

Filmul – O dorinta simpla
..Pentru a repara aceasta vraja, Murray are nevoie de ajutorul intregului sindicat al zanelor care se intruneste in Manhattan. Aici, cele doua se intalnesc cu Claudia, o zana excomunicata care incearca sa puna stapanire pe intreaga putere magica a lumii.
Daca nu vor reusi sa o infrunte pe Claudia, intreaga planeta nu va mai fi un loc in care o simpla dorinta a unui copil va putea deveni realitate.

O dorință simplă – A Simple Wish (1997)

Server 1
Server 2