Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 29th, 2019

Film – O familie de coșmar – Little Fockers (2010) Robert De Niro, Ben Stiller

poster Little Fockers (2010)Little Fockers aka Meet the Parents 3: Little Fockers, comedie, film american, regia Paul Weitz.
În rolurile principale: Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Owen Wilson.
Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuți împreună cu soția sa, Pam, și, după nenumărate ciocniri cu suspiciosul său socru, Jack, Greg poate să respire ușurat. A fost, de bine, de rău, acceptat în cercul încrederii familiei soției sale. Dar asta numai până când Jack îl ia iarăși în vizor.
Greg nu o duce pe roze cu banii, așa că e nevoit să-și ia a doua slujbă, la o companie de medicamente. Așa că Jack o ia de la capăt: știa el că ginerele său cu un nume caraghios și o meserie pentru fete nu e în stare să fie un bărbat adevărat și că e incapabil să-și întrețină familia. Pentru Greg începe iar coșmarul: suspiciuni, situații penibile, misiuni de spionaj..

Caseta film Little Fockers
Titlul original: Little Fockers
Regia: Paul Weitz
Scenariul: John Hamburg, Larry Stuckey
Distributia: Robert De Niro (Jack Byrnes), Ben Stiller (Gaylord “Greg” Focker), Teri Polo (Pam Focker), Owen Wilson (Kevin Rawley), Blythe Danner (Dina Byrnes), Jessica Alba (Andrea “Andi” Garcia), Dustin Hoffman (Bernard “Bernie” Focker), Barbra Streisand (Rozalin “Roz” Focker), Harvey Keitel (Randall “Randy” Weir), Olga Fonda (Svetlana), Laura Dern (Prudence Simmons), Thomas McCarthy (Dr. Robert “Bob” Banks), Kevin Hart (Nurse Louis)..
Durata: 98 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – O familie de coșmar
Jack nu se dă în lături de la nimic ca să le poată dovedi tuturor din familie că Greg nu merita să fie inclus în cercul încrederii. Iar faptul că la petrecerea pentru aniversarea zilei de naștere a gemenilor își face iar apariția Kevin (OwenWilson), fostul pretendent la mâna lui Pam, pe care Jack încă îl regretă că nu i-a devenit ginere, nu îl ajută deloc pe Greg.

O familie de coșmar – Little Fockers (2010) subtitrat

Server 1
Server 2