Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 10th, 2023

Film – O familie perfectă – The Joneses (2009)

O familie perfectă

poster The Joneses (2009)The Joneses, comedie dramă, film american, regia Derrick Borte.
In rolurile principale: Demi Moore, David Duchovny, Amber Heard.

O familie aparent perfectă se mută într-un cartier suburban, dar când vine vorba de adevărul despre motivul pentru care locuiesc acolo, ei nu sunt sinceri cu vecinii lor..

Caseta film The Joneses (2009)
Titlul original: The Joneses
Regia: Derrick Borte
Scenariul: Derrick Borte
Distributia: David Duchovny (Steve Jones), Demi Moore (Kate Jones), Amber Heard (Jenn Jones), Ben Hollingsworth (Mick Jones), Gary Cole (Larry Symonds), Glenne Headly (Summer Symonds), Lauren Hutton (KC (the Joneses’ boss), Chris Williams (Billy (salon owner), Christine Evangelista (Naomi Madsen), Jayson Warner Smith (Maitre d’), Robert Pralgo (Alex Bayner), Tiffany Morgan (Melanie Bayner), Wilbur Fitzgerald (Golfer)
Durata: 96 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama

Filmul – O familie perfectă
Kate, Steve, Mick și Jenn Jones se mută într-o suburbie de lux sub pretenția de a fi o familie tipică care se mută din cauza schimbarii naturii carierei lui Kate și Steve. În realitate, Kate este liderul unei echipe de agenți de marketing stealth, agenți de vânzări profesioniști care maschează plasarea produselor ca o rutină zilnică.
Îmbrăcămintea, accesoriile, mobilierul și chiar produsele alimentare sunt atent planificate și stocate de diverse companii pentru a crea vizibilitate pe o piață de consum dorită.
În timp ce echipa lui Kate este extrem de eficientă, Steve este nou în echipă, Jenn este o nimfomană a dulapului cu o înclinația de a-și lovi tații falși, iar o analiză de 30 de zile se apropie cu pași repezi..

The Joneses (2009)