Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 21st, 2021

Film – O fată pe bicicletă – Girl on a Bicycle (2013)

poster Girl on a Bicycle (2013)Girl on a Bicycle, comedie romantică, regia Jeremy Leven.
În rolurile principale: Vincenzo Amato, Nora Tschirner, Louise Monot.

Caseta film Girl on a Bicycle
Titlul original: Girl on a Bicycle
Regia: Jeremy Leven
Scenariul: Jeremy Leven
Distributia: Nora Tschirner (Greta), Vincenzo Amato (Paolo), Paddy Considine (Derek), Louise Monot (Cecile), Christine Citti (Dominique), Stéphane Debac (Francois), Chiara de Luca (Police woman)
Durata: 101 minute
An: 2013
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – O fata pe bicicleta
Paolo este un italian care trăiește la Paris și care este foarte îndrăgostit de iubita lui Greta, o însoțitoare de zbor nemțoaică. Imediat după ce, în sfârșit, a cerut-o în căsătorie, el o întâlnește pe Cécile, o superbă franțuzoaică. Fiind un italian cu sânge fierbinte, Paolo nu-și poate scoate din minte imaginea acestei frumuseți și, după ce prietenul lui, Derek, îi dă mai multe sfaturi proaste, Paolo încearcă să o cunoască pe Cécile pentru a pune capăt obsesiei lui și sfârșește prin a o lovi cu autobuzul pe care îl conduce… Pe scurt, Paolo se trezește cu o logodnică nemțoaică, o “soție” franțuzoaică, doi copii australieni care îi spun “tata” și, astfel, viața lui este dată peste cap.

Girl on a Bicycle (2013)