Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 1st, 2023

Film – O fată pe nume Lisa – Her Name Was Lisa (1979)

O fată pe nume Lisa

poster Her Name Was Lisa (1979)Her Name Was Lisa, erotic, adult, porno, film american, regia Roger Watkins.
In rolurile principale: Vanessa del Rio, Samantha Fox.

Frumoasa și nevinovată Lisa a fost găsită moartă din cauza unei supradoze de heroină. La înmormântarea ei, oamenii din viața ei se adună pentru a o aminti, reflectând asupra modului în care propriile fapte au trimis-o pe calea autodistrugerii și a morții..

Caseta film Her Name Was Lisa (1979)
Titlul original: Her Name Was Lisa
Regia: Roger Watkins, Robert Michaels
Scenariul: Roger Watkins
Distributia: Vanessa del Rio (Carmen), Samantha Fox (Lisa), Bobby Astyr (‘Doc’), Robin Byrd (Final Girl with Lisa), Barbara Daniels (Second Prostitute), Ron Hudd (Final Guy with Lisa), Rick Iverson (Paul), David Pierce (Stephen Sweet), Erica Richardson (First Prostitute), Randy West (‘Dopey’)
Durata: 88 minute
An: 1979
Gen: Adult/Drama/Erotic

Filmul – O fata pe nume Lisa
La înmormântarea unei tinere pe nume Lisa (Samantha Fox), mai multe persoane care i-au influențat viața în timpul premergător morții încep să aibă flashback-uri. Paul (Rick Iverson) o întâlnește pe Lisa într-un bordel și îi oferă banii să pozeze pentru niște fotografii nud, pe care le acceptă. După câteva ședințe, Paul o prezintă pe Lisa lui Stephen Sweet (David Pierce), care îi oferă Lisei bani, droguri și un apartament în schimbul unor favoruri sexuale. Inițial, Stephen și Lisa participă la sesiuni BDSM consensuale, dar în cele din urmă acest lucru duce la angajarea a doi bărbați pentru a o viola pe Lisa în fața lui..

Her Name Was Lisa (1979)