Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 12th, 2018

Film – O femeie fantastică – Una mujer fantastica – A Fantastic Woman (2017)

Share This
Tags

O femeie fantastică

poster A Fantastic Woman (2017)Una mujer fantástica, dramă, film produs de Chile, regia Sebastián Lelio; Un premiu Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Berlin.

Marina este o femeie transexuală și pentru cea mai mare parte a familiei lui Orlando, identitatea ei sexuală este o aberație, o perversiune. Marina trebuie să lupte pentru a putea fi ea însăși. Ea se luptă cu aceleași forțe cu care s-a luptat o viață pentru a deveni ceea ce este acum – o femeie complexă, puternică, deschisă și fantastică.

Caseta film Una mujer fantastica
Titlul original: Una mujer fantástica
Titlul alternativ: A Fantastic Woman / Une femme fantastique / Una donna fantastica / Фантастическая женщина
Regia: Sebastián Lelio
Scenariul: Sebastián Lelio, Gonzalo Maza
Distributia: Daniela Vega (Marina Vidal), Francisco Reyes (Orlando Onetto Partier), Luis Gnecco (Gabriel Onetto Partier), Aline Küppenheim (Sonia Bunster), Amparo Noguera (Adriana Cortés), Nicolás Saavedra (Bruno Onetto Bunster), Antonia Zegers (Alessandra), Trinidad González (Wanda Vidal), Néstor Cantillana (Gastón), Alejandro Goic (Doctor)
Durata: 104 minute
An: 2017
Gen: Drama

Premiile filmului Una mujer fantástica (2017)
Premii Oscar 2018: Cel mai bun film strain.

Filmul – O femeie fantastică
Marina și Orlando sunt îndrăgostiți și fac planuri pentru viitor. Marina este o tânără chelneriță și cântăreață aspirantă. Orlando este cu 30 de ani mai în vârstă decât ea, și deține o tipografie. Într-o seară, după ce a sărbătorit ziua de naștere a Marinei, Orlando nu se simte bine și moare după ce Marina îl duce la camera de gardă. În loc să-și poată plânge iubitul, brusc Marina este tratată cu suspiciune. Medicii și familia lui Orlando nu au încredere în ea. Un detectiv investighează dacă nu cumva a fost implicată în moartea lui Orlando. Fosta soție a lui Orlando îi interzice să vină la înmormântare iar fiul acestuia, o amenință pe Marina că o dă afară din apartamentul pe care l-a împărțit cu Orlando.

O femeie fantastică – Una mujer fantastica – A Fantastic Woman (2017)
subtitrat