Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jul 19th, 2017

Film – O floare și doi grădinari – Ek Phool Do Mali (1969)

O floare și doi grădinari

poster Ek Phool Do Mali (1969)Ek Phool Do Mali, dramă muzicală, film indian hindi apărut în 1969, regia Devendra Goel.
În rolurile principale: Sanjay Khan, Balraj Sahni, Sadhana.

Caseta film Ek Phool Do Mali
Titlul original: Ek Phool Do Mali
Regia: Devendra Goel
Scenariul: Mushtaq Jalili
Distributia: Sanjay Khan (Amar), Balraj Sahni (Kailash Nath), Sadhana Shivdasani (Somna), Durga Khote (Leela), David Abraham Cheulkar (Doctor), Brahmachari (Bahadur Singh), Shabnam (Shobha B. Singh), Bobby (Bobby), Manorama (Champa), Shyam Kumar (Shamsher Singh), Praveen Paul (Mrs. Kumar), Brahm Bhardwaj (Mr. Kumar), Rammurat Sharma..
Durata: 150 minute
An: 1969
Gen: Drama/Muzical

Filmul – O floare și doi grădinari
Dupa moartea sotiei sale, Kailash sufera un accident, in urma caruia nu mai poate avea urmasi. El se retrage in munti, unde deschide un club de alpinism, la care vin studenti din toata lumea. Printre ei este si Amar, conducatorul unui grup din Africa. In drumurile sale prin munti, Amar o intalneste pe Somana, o tanara si frumoasa localnica. Ce doi decid sa se casatoreasca, dar Amar este surprins de o avalansa. Disperata, pentru ca si-a pierdut iubitul si astepta un copil, Somana incearca sa se sinucida, dar e salvata de Kailash. (Cinemagia)

O floare și doi grădinari – Ek Phool Do Mali (1969) subtirat

About the Author