Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 4th, 2019

Film – O iubire secretă – A Secret Affair (1999) Janine Turner, Fionnula Flanagan, Paudge Behan

poster A Secret Affair (1999)A Secret Affair, dramă romantică, film american, regia Bobby Roth.
În rolurile principale: Janine Turner, Fionnula Flanagan, Paudge Behan.

Vanessa Stewart (Janine Turner) este o frumoasa tanara care urmeaza sa se marite. Ea pleaca intr-o calatorie de afaceri la Venetia unde il intalneste pe Bill Fitzgerald (Paudge Behon), un reporter din Irlanda. In doar 4 zile de stat impreuna, cei doi se indragostesc si traiesc o furtunoasa poveste de iubire. Bill o invita pe Vanessa in tara sa natala, unde ii cunoaste familia, de care se simte foarte apropiata. La intoarcerea in SUA, Vanessa rupe relatia cu logodnicul ei si se gandeste cu nerabdare la urmatoarea intalnire pe care o va avea cu Bill la Venetia..

Caseta film A Secret Affair
Titlul original: A Secret Affair
Regia: Bobby Roth
Scenariul: Carole Real
Distributia: Janine Turner (Vanessa Shaw), Fionnula Flanagan (Drucilla Fitzgerald), Paudge Behan (Bill Fitzgerald), Robert Mailhouse (Stephen Rocken), Gia Carides (Mimi), Michael J. Reynolds (Charles Stewart), Jana Shelden (Patricia Stewart), Sarah Bolger (Helena Fitzgerald)..
Durata: 88 minute
An: 1999
Gen: Drama/Romantic

Filmul – O iubire secreta
..Dar apare o problema. Bill este rapit si in schimbul lui este ceruta o rascumparare. Insa nimeni nu apare sa o plateasca…
Vanessa si Bill s-au indragostit in piata San Marco din Venetia, piata pe care Napoleon Bonaparte a numit-o “Cea mai frumoasa locatie pentru pictat din Europa”.

O iubire secretă – A Secret Affair (1999) subtitrat