Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 8th, 2018

Film – O lecție de viață – An Education (2009) Carey Mulligan, Peter Sarsgaard

Share This
Tags

O lecție de viață

poster An Education (2009)An Education, dramă, coproducție Marea Britanie – SUA, regia Lone Scherfig.
În rolurile principale: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard, Alfred Molina.
În peisajul Angliei anilor 1960, Jenny, o elevă de 16 ani cu un viitor strălucit în față, este bulversată de apariția unui bărbat rafinat și misterios. Deși noul ei pretendent, David (Peter Sarsgaard), este cu mult mai în vârstă, acesta se face repede plăcut de către părinții ei rigizi și îi dezvăluie tinerei o lume a distracției și plăcerilor..

Caseta film An Education
Titlul original: An Education
Regia: Lone Scherfig
Scenariul: Nick Hornby
Distributia: Carey Mulligan (Jenny Mellor), Peter Sarsgaard (David Goldman), Dominic Cooper (Danny), Rosamund Pike (Helen), Alfred Molina (Jack Mellor), Cara Seymour (Marjorie Mellor), Emma Thompson (Miss Walters), Olivia Williams (Miss Stubbs), Sally Hawkins (Sarah Goldman), Matthew Beard (Graham), Ellie Kendrick (Tina)
Durata: 100 minute
An: 2009
Gen: Drama

Filmul – O lecție de viață
..Atrasă fiind de lux, excursii romantice și viața de noapte, Jenny este tentată să renunțe la visul unei educații la Oxford și se dedică total relației cu David. Încurajată și de părinți, care își doresc foarte mult să o vadă măritată, în final Jenny renunță definitiv la școală, neștiind cât de fragilă este de fapt realitatea unei vieți cu David.

O lecție de viață – An Education (2009) subtitrat

About the Author