Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 8th, 2015
Uncategorized | By magazinweb

Film – O lume de fantome – Ghost World (2001)

Share This
Tags

O lume de fantome

poster Ghost World (2001) Ghost World, comedie drama, film american aparut in 2001, regia Terry Zwigoff; O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.
In rolurile principale: Steve Buscemi, Thora Birch, Scarlett Johansson.

Caseta film Ghost World
Titlul original: Ghost World
Regia: Terry Zwigoff
Scenariul: Daniel Clowes
Distributia: Thora Birch (Enid), Scarlett Johansson (Rebecca), Steve Buscemi (Seymour), Brad Renfro (Josh), Pat Healy (John Ellis), Illeana Douglas (Roberta Allsworth), Bob Balaban (tatal lui Enid), Stacey Travis (Dana), Teri Garr (Maxine)..
Durata: 111 minute
An: 2001
Gen: Comedie/Drama

Filmul – O lume de fantome
Enid si Rebecca sunt doua adolescente care nu se potrivesc cu lumea in care traiesc si incearca sa-si gaseasca locul intr-o America moderna plina de malluri si de restaurante fast-food. Dupa absolvirea liceului, ele se confrunta cu un viitor neplacut: slujbe proaste si perspective reduse in dragoste. In timp ce Rebecca se angajeaza la o cafenea locala si incepe sa stranga bani pentru apartamentul pe care cele doua si-l doreau, Enid se incurca cu un nemultumit alienat pe nume Seymour.

Filmul O lume de fantome – Ghost World (2001) subtitrat


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.