Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 12th, 2020

Film – O luptă personală 2 – The Marine 2 (Video 2009)

O luptă personală 2

poster The Marine 2 (Video 2009)The Marine 2, acțiune, film ameircan, regia Roel Reiné.
În rolurile principale: Ted DiBiase Jr., Temuera Morrison, Lara Cox.
Aflându-se în permisie temporară, Joe Linwood, soldat din marină americană i se alătură soției sale, Robin (Lara Cox), la inaugurarea unei luxoase stațiuni de vacanță din marea sudului. Vacanța lor de relaxare este însă anulată brusc când un grup de rebeli preia controlul proprietății și îl țin ostatic pe miliardarul fondator împreună cu un grup de invitați printre care se află și Robin..

Caseta film The Marine 2
Titlul original: The Marine 2
Regia: Roel Reiné
Scenariul: Christopher Borrelli, John Chapin Morgan
Distributia: Ted DiBiase Jr. (Joe Linwood), Temuera Morrison (Damo), Lara Cox (Robin Linwood), Robert Coleby (Darren Conner), Michael Rooker (Church), Kelly B. Jones (Cynthia), Sahajak Boonthanakit (Shoal), Dom Hetrakul (Calob), Marina Ponomareva (Lexi), Levern Gibbs (Spotter), Tsyun Malherbe (Young Tourist), Able Wanamakok (Reporter on TV)..
Durata: 95 minute
An: 2009
Gen: Actiune/Drama/Thriller

Filmul – O luptă personală 2
..Ostaticii sunt în pericol de a fi omorâți cu brutalitate de către un mercenar care urmărește o recompensă substanțială, iar Joe trebuie să facă tot posibilul pentru a-și salva soția, dar și pe ceilalți captivi de la o moarte sigură. O luptă personală contra cronometru este pe cale să înceapă, iar de data aceasta nu doar viața persoanei iubite trebuie salvată.

O luptă personală 2 – The Marine 2 (Video 2009)