Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 12th, 2019

Film – O minciună necesară – The Good Lie (2014) Reese Witherspoon, Arnold Oceng

poster The Good Lie (2014)The Good Lie, dramă biografică, film SUA / India / Kenya, regia Philippe Falardeau.
În rolurile principale: Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany.

Mamere și Theo sunt fiii conducătorului unui sat din sudul Sudanului. Când milițiile din nord le atacă satul, distrugându-le casele și omorându-le părinții, fiul cel mare, Theo, este obligat să-și asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supraviețuitori ai masacrului, printre care se afla și sora sa, Abital. Dar ținuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viața în pericol.
Pe drumul plin de peripeții, către tabăra de refugiați Kakuma, din Kenya, ei se întâlnesc cu alți copii fugari, legând o prietenie strânsă cu Jeremiah, care, la 13 ani, este deja pornit pe calea credinței și cu Paul, ale cărui calități devin esențiale în lupta lor pentru supraviețuire..

Caseta film The Good Lie
Titlul original: The Good Lie
Regia: Philippe Falardeau
Scenariul: Margaret Nagle
Distributia: Reese Witherspoon (Carrie Davis), Ger Duany (Jeremiah), Arnold Oceng (Mamere), Emmanuel Jal (Paul), Kuoth Wiel (Abital), Femi Oguns (Theo), Corey Stoll (Jack), Sarah Baker (Pamela)..
Durata: 110 minute
An: 2014
Gen: Biografic/Drama

Filmul – O minciună necesară
..După 13 ani, copiilor, care au devenit între timp adulți, li se va oferi șansa de a părăsi tabăra și de a se stabili în America. Când sosesc în Kansas City, Missouri, ei sunt întâmpinați de Carrie Davis (Witherspoon), o consilieră a agenției pentru forța de muncă, care trebuia să-i ajute să-și găsească o slujbă—lucru de loc ușor, dacă ne gândim că întrerupătorul electric sau telefonul erau noutăți absolute pentru ei.
Deși Carrie s-a ferit întotdeauna de implicarea emoțională, acești refugiați, care trebuie să se acomodeze în primul rând cu secolul XXI pentru a-și reface viețile distruse, au o nevoie disperată de ajutor și afecțiune. Astfel, Carrie e nevoită să se implice în explorarea acestui teritoriu virgin, apelând la ajutorul șefului ei, Jack (Corey Stoll).

O minciună necesară – The Good Lie (2014) subtitrat

Server 1
Server 2