Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 18th, 2018

Film – O moarte suspectă – Blow Out (1981) John Travolta, Nancy Allen, John Lithgow

O moarte suspectă

poster Blow Out (1981)Blow Out, thriller politic, film american Neo-Noir, regia Brian De Palma.
În rolurile principale: John Travolta, Nancy Allen, John Lithgow.
Jack Terry, inginer de sunet, specialist in realizarea coloanei sonore pentru filme, inregistreaza intr-o noapte, din intamplare, zgomotul unui accident de masina. Pe masura ce asculta mai atent inregistrarea, Jack descopera o realitate ascunsa, iar viata ii este in pericol.

Caseta film Blow Out
Titlul original: Blow Out
Regia: Brian De Palma
Scenariul: Brian De Palma
Distributia: John Travolta (Jack Terry), Nancy Allen (Sally), John Lithgow (Burke), Dennis Franz (Manny Karp), Peter Boyden (Sam), Curt May (Donahue), John Aquino (Detective Mackey), John McMartin (Lawrence Henry), Robin Sherwood (Betty), Michael Tearson (Hawker)
Durata: 108 minute
An: 1981
Gen: Mister/Thriller

Filmul – O moarte suspectă
Un specialist in coloana sonora la Hollywood, asista intr-o noapte, pe cand colecta zgomote de strada, la un atentat disimulat in accident rutier. Din râul în care, sub ochii săi, s-a prabusit un automobil, el salveaza o tanara. A doua zi afla ca la volan se afla guvernatorul statului, de dragul reputatiei caruia i se impune tacere totala.
Reconstituind inregistrarea, inginerul de sunet este tot mai convins ca a asistat la un asasinat politic pentru inlaturarea candidatului din cursa electorala. Dar realitatea traita ii fuge printre degete.

O moarte suspectă – Blow Out (1981) subtitrat