Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 23rd, 2019

Film – O noapte ciudată – After Hours (1985) Griffin Dunne, Rosanna Arquette / Martin Scorsese

poster After Hours (1985)After Hours aka A Night in SoHo, comedie neagră, film american, regia Martin Scorsese.
În rolurile principale: Griffin Dunne, Rosanna Arquette, Verna Bloom.
Paul Hackett este un simplu editor de text in cautarea persoanei potrivite. Intr-o seara o intalneste pe Marcy intr-un mic bar si reuseste sa faca rost de numarul ei de telefon. Marcy il invita la ea acasa in cartierul new-york-ez Soho pentru a petrece o noapte cu ea. Din acel moment, seara se transforma intr-o serie de incurcaturi nebanuite.
Aventura debuteaza cu un incident: banii lui Hackett zboara pe geamul taxiului.
Ramas fara niciun ban, tot ce isi doreste e sa ajunga acasa insa lucrurile nu stau in favoarea sa, trebuind sa treaca de diferite probe ale destinului.

Caseta film After Hours
Titlul original: After Hours
Regia: Martin Scorsese
Scenariul: Joseph Minion, Martin Scorsese
Distributia: Griffin Dunne (Paul Hackett), Rosanna Arquette (Marcy Franklin), Teri Garr (Julie), John Heard (Tom Schorr), Catherine O’Hara (Gail), Linda Fiorentino (Kiki Bridges), Verna Bloom (June), Tommy Chong (Pepe), Cheech Marin (Neil), Will Patton (Horst), Clarence Felder (Club Berlin bouncer), Dick Miller (Pete, diner waiter), Bronson Pinchot (Lloyd), Martin Scorsese (Club Berlin searchlight operator)..
Durata: 97 minute
An: 1985
Gen: Comedie/Crima/Drama/Thriller

Filmul – O noapte ciudata
Omul de afaceri Paul Hackett cunoaste o fata intr-un mic bar si o urmeaza in cartierul new-york-ez Soho pentru a petrece o noapte fara sfarsit. Aventura debuteaza cu un incident: banii lui Hackett zboara pe geamul taxiului. Dupa aceasta intamplare necazurile se tin lant si tot ce-si mai doreste Paul este sa scape odata de tot acest cosmar. Dar drumul spre casa nu este atat de simplu.

O noapte ciudată – After Hours (1985) subtitrat