Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jun 16th, 2021

Film – O noapte de neuitat – Take Me Home Tonight (2011)

poster Take Me Home Tonight (2011)Take Me Home Tonight, comedie romantică, film american, regia Michael Dowse.
În rolurile principale: Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler.

Vara anului 1988 este pe sfârșite în San Fernando Valley, iar Matt Franklin, sora lui geamănă Wendy și cel mai bun prieten al lor Barry Nathan refuza să își asume responsabilitățile unor adulți, deși sunt la vârsta la care ar trebui să își stabileasca scopuri precise în viață..

Caseta film Take Me Home Tonight
Titlul original: Take Me Home Tonight
Regia: Michael Dowse
Scenariul: Jackie Filgo, Jeff Filgo
Distributia: Topher Grace (Matthew “Matt” Franklin), Anna Faris (Wendy Franklin), Dan Fogler (Barry Nathan), Teresa Palmer (Tori Frederking), Chris Pratt (Kyle Masterson), Michael Biehn (Bill Franklin), Lucy Punch (Shelly), Demetri Martin (Carlos), Michael Ian Black (Pete Bering), Seth Gabel (Brent Tufford), Nathalie Kelley (Beth), Candace Kroslak (Ally), Ryan Bittle (Rick Herrington)..
Durata: 97 minute
An: 2011
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – O noapte de neuitat
..Matt a absolvit cu brio prestigiosul colegiu MIT, iar prietenii și familia se așteptau să se angajeze la una dintre cele mai faimoase companii din țară, cu un salariu pe măsură, dar tânărul în vârstă de 23 de ani a acceptat în schimb o modestă slujbă cu jumătate de normă la un magazin de casete video din localitate. Ambiția lui Matt se trezește în momentul în care în magazin intra frumoasă Tori Frederking, fata visurilor lui încă din perioada liceului, invitându-l la o petrecere sălbatică ocazionată de Ziua Muncii.

Take Me Home Tonight (2011)