Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Dec 17th, 2021

Film – O pacoste de comoară – City Slickers II The Legend of Curly’s Gold (1994)

poster City Slickers II The Legend of Curly's Gold (1994)City Slickers II The Legend of Curly’s Gold, western, film american, regia Paul Weiland.
În rolurile principale: Billy Crystal, Daniel Stern, Jon Lovitz, Jack Palance.

Filmul City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold (1994) este continuarea filmului City Slickers (1991).

Caseta film City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold
Titlul original: City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold
Regia: Paul Weiland
Scenariul: Billy Crystal, Lowell Ganz, Babaloo Mandel
Distributia: Billy Crystal (Mitch Robbins), Daniel Stern (Phil Berquist), Jon Lovitz (Glen Robbins), Jack Palance (Duke Washburn), Patricia Wettig (Barbara Robbins), Noble Willingham (Clay Stone), Pruitt Taylor Vince (Bud), Bill McKinney (Matt), David Paymer (Ira Shalowitz), Josh Mostel (Barry Shalowitz), Lindsay Crystal (Holly Robbins), Beth Grant (Lois), Jayne Meadows (The Voice of Mitch’s Mother), Jennifer Crystal (The Jogger), Bob Balaban (Dr. Jeffrey Sanborn), Frank Welker (Norman – voice)..
Durata: 116 minute
An: 1994
Gen: Comedie/Western

Filmul – O pacoste de comoara
La un an de la evenimentele din primul film, Mitch Robbins este un bărbat mult mai fericit și mai plin de viață, mutându-se din oraș. El este managerul postului de radio și l-a angajat pe cel mai bun prieten al său, Phil Berquist. Cu toate acestea, el este afectat de coșmaruri despre șeful decedat, Curly, și crede că ar putea fi încă în viață. La aniversarea vârstei sale de 40 de ani, Mitch vede un bărbat care seamănă cu Curly în tren. Mai târziu găsește o hartă a comorii aparținând lui Lincoln Washburn ascunsă în vechea pălărie de cowboy a lui Curly, deși cu un colț lipsă. El și Phil investighează conținutul hărții și află că Lincoln a fost tatăl lui Curly și un tâlhar de tren în Old West.

Click aici pentru toate filmele western la magazinweb.net

City Slickers II The Legend of Curly’s Gold (1994)