Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 27th, 2017

Film – O poveste frumoasă – La belle histoire (1992)

O poveste frumoasă

poster La belle histoire (1992)La belle histoire, aventură dramă, film francez apărut în anul 1992, regia Claude Lelouch.
În rolurile principale: Gérard Lanvin, Béatrice Dalle, Vincent Lindon.

Caseta film La belle histoire
Titlul original: La belle histoire
Regia: Claude Lelouch
Scenariul: Claude Lelouch, Maryline Dupoux
Distributia: Gérard Lanvin, Béatrice Dalle, Vincent Lindon, Isabelle Nanty, Patrick Chesnais, Anémone, Marie-Sophie L., Gérard Darmon, Jean-Claude Dreyfus
Durata: 210 minute
An: 1992
Gen: Aventura/Drama/Fantezie

Filmul – O poveste frumoasă
O trecere prin timpul iubirilor trăite, moarte și al celor sperate. Moartea, dragostea, viețile trecute și coincidențele. De la primul an până în prezent. O scufundare în lumea țiganilor și în cea a luptei cu tauri cu o scenă de lupte cu tauri.
Marea aventura a unei povesti de dragoste intre doi oameni care s-au intalnit si s-au iubit cu doua mii de ani in urma si ale caror sentimente au ramas intacte peste timp.
Isus este un țigan francez care ar fi devenit un luptător de tauri dacă nu i s-ar fi înscenat o acuzație cu droguri și trimis în închisoare. Odona este o artistă urmărită și protejată de un polițist din Paris.

O poveste frumoasă – La belle histoire (1992) subtitrat