Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 31st, 2019

Film – O simplă favoare – A Simple Favor (2018) Anna Kendrick, Blake Lively

poster A Simple Favor (2018)A Simple Favor, comedie thriller, film american, regia Paul Feig.
În rolurile principale: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding.
Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă..

Caseta film A Simple Favor
Titlul original: A Simple Favor
Regia: Paul Feig
Scenariul: Jessica Sharzer
Distributia: Anna Kendrick (Stephanie Smothers), Blake Lively (Emily Nelson / Hope McLanden), Henry Golding (Sean Townsend), Joshua Satine (Miles Smothers), Ian Ho (Nicky Townsend), Andrew Rannells (Darren), Linda Cardellini (Diana Hyland), Jean Smart (Margaret McLanden), Rupert Friend (Dennis Nylon), Eric Johnson (Davis), Dustin Milligan (Chris)..
Durata: 117 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – O simplă favoare
..Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare.

O simplă favoare – A Simple Favor (2018) subtitrat

Server 1
Server 2