Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jan 25th, 2020

Film – O țintă sigură – Live Wire (1992) Pierce Brosnan

poster Live Wire (1992)Live Wire, acțiune, film american, regia Christian Duguay.
În rolurile principale: Pierce Brosnan, Ron Silver, Ben Cross.
Pierce Brosnan il interpreteaza pe Danny O’Neill, un expert al FBI in material explozibil insarcinat cu prinderea unor maniaci periculosi dupa ce acestia arunca in aer o cladire in care se aflau mai multi senatori ai Congresului american..

Caseta film Live Wire
Titlul original: Live Wire
Regia: Christian Duguay
Scenariul: Bart Baker
Distributia: Pierce Brosnan (Danny O’Neill), Ron Silver (Senator Frank Traveres), Ben Cross (Mikhail Rashid), Lisa Eilbacher (Terry O’Neill), Tony Plana (Al-red), Al Waxman (James Garvey), Brent Jennings (Shane Rogers), Philip Baker Hall (Senator Thyme), Norman Burton (Senator Victor), Lauren Holly (Suzie Bryant – Channel 7 newsreporter)
Durata: 85 minute
An: 1992
Gen: Actiune/Drama/Thriller

Filmul – O tinta sigura
..Totusi O’Neill reuseste cu greu sa se concentreze asupra investigatiei, pentru ca tragica disparitie a fiicei sale si despartirea de sotia sa l-au afectat puternic.
In ciuda durerii, O’Neill reuseste sa se adune si afla o informatie cutremuratoare. Sotia sa care lucreaza pentru un alt senator este in mare pericol pentru ca seful sau a devenit o tinta pentru teroristi.

O țintă sigură – Live Wire (1992)

Server 1
Server 2