Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 5th, 2018

Film – O viață în pușcărie – Let’s Go to Prison (2006) Dax Shepard, Will Arnett

Share This
Tags

O viață în pușcărie

poster Let's Go to Prison (2006)Let’s Go to Prison, comedie, film american, regia Bob Odenkirk.
În rolurile principale: Dax Shepard, Will Arnett, Chi McBride, David Koechner.
Criminalul de cariera si in acelasi timp ratatul John Lyshitski (Dax Shepard – Fara o Vasla) a gasit o modalitate de a se razbuna pe judecatorul care l-a trimis in inchisoare: sa aiba grija ca nesuferitul sau fiu, Nelson Biederman IV (Will Arnett – RV), sa traiasca ceva timp in inchisoare..

Caseta film Let’s Go to Prison
Titlul original: Let’s Go to Prison
Regia: Bob Odenkirk
Scenariul: Ben Garant, Thomas Lennon, Michael Patrick Jann
Distributia: Dax Shepard (John Lyshitski), Will Arnett (Nelson Biederman IV), Chi McBride (Barry), David Koechner (Shanahan), Dylan Baker (Warden), Michael Shannon (Lynard), David Darlow (Judge Nelson Biederman III), Bob Odenkirk (Duane), A. J. Balance (John – 18 years), Tim Heidecker (Wine Tester), Eric Wareheim (Wine Tester)
Durata: 90 minute
An: 2006
Gen: Comedie

Filmul – O viață în pușcărie
..Cand Nelson este condamnat pe nedrept la inchisoare, John se grabeste sa-l urmeze devenind colegul sau de celula si avand grija ca acesta sa primeasca “tratamentul complet”. Sa inceapa jocul!
Viata in puscarie este inspaimantatoare, mancarea este si mai inspaimantatoare, iar cand seful bandei G Lords, Big Barry, doreste sa faca din Nelson un “prieten special”, Nelson invata regula de aur in inchisoare … NU SCAPA SAPUNUL PE JOS!

O viață în pușcărie – Let’s Go to Prison (2006) subtitrat