Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 13th, 2015

Film – O zână pe nume Liza – Liza, a rókatündér – Liza the Fox-Fairy (2015)

O zana pe nume Liza

poster Liza the Fox-Fairy (2015) Liza, a rókatündér, comedie neagra, film maghiar aparut in 2015, regia Károly Ujj Mészáros.
In rolurile principale: Mónika Balsai, Szabolcs Bede Fazekas, David Sakurai.

Caseta film Liza, a rókatündér
Titlul original: Liza, a rókatündér
Titlul alternativ: Liza the Fox-Fairy
Regia: Károly Ujj Mészáros
Scenariul: Bálint Hegedûs, Károly Ujj Mészáros
Distributia: Mónika Balsai (Liza, Zîna-Vulpe), David Sakurai (Tomy Tani), Szabolcs Bede-Fazekas (Sergentul Zoltan), Piroska Molnár (Marta, vaduva ambasadorului), Zoltán Schmied (Henrik), Antal Cserna (Károly), Gábor Reviczky (Colonel de politie), Mariann Kocsis (Hildácska), Ági Gubík (Inge), Lehel Kovács (Domnul Ludvig), Győző Szabó (Domnul B.), János Bán, István Hajdu (Ferenc), László Nádasi (sergent), Sándor Szűcs (doctor politie), Nóra Diána Takács (secretara politie), Dezső Rancsó, Vali Dániel (Teri), Zsuzsa Töreky (Edit)..
Durata: 98 minute
An: 2015
Gen: Comedie/Fantezie/Romantic

Filmul – O zână pe nume Liza
Liza, soră medicală în vârstă de 30 de ani, locuiește în “Csudapest”, capitala unei Ungarii fictive din anii 1970, țară cu sistem capitalist.
În ultimii 12 ani, Liza a îngrijit-o pe Marta, văduva fostului ambasador japonez.
De ziua ei, la împlinirea vârstei de 30, Liza se duce la restaurantul Mekk Burger în căutarea dragostei, după ce a citit un roman japonez de dragoste.
În timp ce Liza este plecată, Tomy Tani, fantoma unui cântăreț japonez de muzică pop, o ucide pe Marta, fapt care o transformă pe Liza în moștenitoarea apartamentului. Rudele o reclamă pe Liza la poliție pentru crimă.
Sergentul Zoltan, care a fost pus să se ocupe de caz, și s-a îndrăgostit de Liza, abia scapă cu viață dintr-un accident.
Eforturile Lizei de a-și găsi un iubit se transformă în accidente fatale. Ea este convinsă că a devenit o vulpe vrăjită, un demon din mitologia japoneză: legenda spune că bărbații îndrăgostiți de zîna vulpe mor la scurt timp după asta.

Filmul Liza, a rókatündér – Liza the Fox-Fairy (2015)
subtitrat in limba engleza


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.