Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 23rd, 2021

Film – Oameni fără importanță – Des gens sans importance (1956) Jean Gabin

Share This
Tags

poster Des gens sans importance (1956)Des gens sans importance, dramă, film francez, regia Henri Verneuil.
În rolurile principale: Jean Gabin, Françoise Arnoul, Pierre Mondy.

Jean este șofer de cursă lungă al cărui traseu obișnuit este de la Paris, unde locuiește cu soția și copiii săi lipsiți de afecțiune, până la Bordeaux. Pe traseu, un popas preferat este La Caravane, un restaurant pe marginea drumului, unde este atras de Clo, o tânără drăguță și afectuoasă, care este înstrăinată de familia ei și pentru a putea să se întreține lucrează ca ospătăriță. Nerăbdătoare să fie alături de Jean, ea renunță la slujbă și pleacă la Paris, unde își găsește de lucru ca și cameristă într-un hotel sordid, folosit de prostituate..

Caseta film Des gens sans importance
Titlul original: Des gens sans importance
Regia: Henri Verneuil
Scenariul: François Boyer, Henri Verneuil
Distributia: Jean Gabin (Jean Viard, routier, amant de Clotilde), Françoise Arnoul (Clotilde Brachet « Clo », serveuse), Pierre Mondy (Pierrot Berty, coéquipier de Jean), Paul Frankeur (Émile Barchandeau, restaurateur), Yvette Étiévant (Solange Viard, l’épouse de Jean), Dany Carrel (Jacqueline Viard, la fille ainée), Lila Kedrova (Mme Vacopoulos, la tenancière), Robert Dalban (Gilier, le contremaître de la société), Nane Germon (Mme Cussac, la mère de Clotilde), Pierre Fromont (Brégier, un routier), Max Mégy (Philippe, l’ami de Jacqueline), Héléna Manson (Germaine Constantin, l’avorteuse), Marcelle Arnold (la concierge des Viard), Gabriel Gobin (l’homme de « La croix de Briac »), Edmond Ardisson (le routier qui reçoit la gifle), Jacques Ary (un routier), Charles Bouillaud (un voisin des Viard)..
Durata: 101 minute
An: 1956
Gen: Drama

Filmul – Oameni fara importanta
..Jean se hotărește să își părăsească familia pentru a se muta împreună cu Clotilde. Între timp, Jean a fost concediat, în parte și pentru că tahograful său a arătat prea mult timp de staționare la La Caravane. Fata descoperă că este însărcinată, dar când vrea să-i spună lui Jean, află că acesta tocmai și-a pierdut slujba, așa că nu-i spune nimic, și ajutată de administratorul hotelului unde lucra, găsește pe cineva să facă avort clandestin.

Des gens sans importance (1956)