Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 8th, 2018

Film – Oasis – Oasiseu (2002) Sol Kyung-gu, Moon So-ri

Oasis

poster Oasis (2002)Oasiseu (Hangul: 오아시스), dramă romantică, film Coreea de Sud, regia Lee Chang-dong.
În rolurile principale: Sol Kyung-gu, Moon So-ri.
Hong Jong-du este eliberat din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă în locul fratelui său pentru un accident de mașină produs de acesta, soldat cu moartea victimei..

Caseta film Oasis
Titlul original: 오아시스
Regia: Lee Chang-dong
Scenariul: Lee Chang-dong
Distributia: Kyung-gu Sol (Jong-du Hong), So-Ri Moon (Gong-ju Han), Nae-sang Ahn (Jong-Il Hong), Seung-wan Ryoo (Jong-Sae Hong), Kwi-Jung Chu (Jong-Sae’s Wife), Jin-gu Kim (Mrs. Hong), Byung-ho Son (Sang-Shik Han), Ga-hyun Yun (Sang-Shik’s Wife), Myung-shin Park (Woman Neighbor)..
Durata: 132 minute
An: 2002
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Oasis
..Întors acasă, e primit cu reticență de familie, cei doi frați si mama lui, însă e ajutat de ei să se angajeze într-un atelier mecanic și să-și continue viața. Într-o zi bate la ușa victimei accidentului de mașină și îi cunoaște pe copiii decedatului, un bărbat care locuiește cu soția lui, și sora acestuia, Gong-Ju o fată handicapată aflată în îngrijirea familiei. Nevoia de afecțiune și de atenție a lui Hong Jong-du și Gong-Ju se concretizează într-o relație bizară, imposibil de înțeles și de acceptat de cei din jur, cu consecințe dramatice pentru cei implicați.

Oasis – Oasiseu (2002) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.