Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 24th, 2018

Film – Obsesia – Heat (1995) Al Pacino, Robert De Niro

Obsesia

poster Heat (1995)Heat, crimă, film american, regia Michael Mann.
În rolurile principale: Al Pacino, Robert De Niro, Tom Sizemore.
Atunci când doi oameni puternici se află de părți opuse ale baricadei, situația este la un pas de a fi explozivă. Acțiunea filmului se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, iar în prim plan se află doi oameni puternici, cu personalități complexe care se hăituiesc reciproc. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigașul care întotdeauna a reușit să înfrunte dreptatea, legea și adevărul..

Caseta film Heat
Titlul original: Heat
Regia: Michael Mann
Scenariul: Michael Mann
Distributia: Al Pacino (Lt. Vincent Hanna), Robert De Niro (Neil McCauley), Val Kilmer (Chris Shiherlis), Jon Voight (Nate), Tom Sizemore (Michael Cheritto), Diane Venora (Justine Hanna), Amy Brenneman (Eady), Ashley Judd (Charlene Shiherlis), Mykelti Williamson (Detective Sgt. Drucker), Wes Studi (Detective Sammy Casals), Ted Levine (Detective Mike Bosko), Dennis Haysbert (Donald Breedan), William Fichtner (Roger Van Zant)..
Durata: 170 minute
An: 1995
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Obsesia
..Neil McCauley (Robert de Niro) este criminalul a cărui amintire despre perioada petrecută în închisoare îl ambiționează să stea departe de polițiști. Împreună cu cei trei parteneri ai săi, Christ Shiherlis (Val Kilmer), Michael Cheritto (Tom Sizemore) și Nate (John Voight), Neil și-a asumat succesul și reușita a foarte multe jafuri impozante din Los Angeles și nu numai. Acum, el planifică să se retragă din meserie, însă nu înainte de o ultimă acțiune. Este bun în ceea ce face și toată lumea știe: este metodic și inteligent.

Obsesia – Heat (1995) subtitrat