Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 26th, 2018

Film – Obsesia – Obsessed (2009) Idris Elba, Beyonce

Obsesia

poster Obsessed (2009)Obsessed, thriller, film american, regia Steve Shill.
În rolurile principale: Idris Elba, Beyoncé, Ali Larter.

Derek Charles lucrează la o firmă și a fost promovat recent într-o funcție cu răspundere extrem de importantă, putându-se considera un om împlinit din punct de vedere profesional. În viața personală, Derek este căsătorit cu frumoasa Beth și au împreună un fiu, viața de familie oferindu-i o oază binemeritată de liniște, fericire și înțelegere ori de câte ori se întoarce acasă obosit de la locul de muncă..

Caseta film Obsessed
Titlul original: Obsessed
Regia: Steve Shill
Scenariul: David Loughery
Distributia: Beyoncé (Sharon Charles), Idris Elba (Derek Charles), Ali Larter (Lisa Sheridan), Nathan and Nicolas Myers (Kyle Charles), Christine Lahti (Detective Monica Reese), Scout Taylor-Compton (Samantha), Jerry O’Connell (Ben), Bruce McGill (Joe Gage), Matthew Humphreys (Patrick), Richard Ruccolo (Hank)
Durata: 108 minute
An: 2009
Gen: Drama/Romantic/Thriller

Filmul – Obsesia
..Numai că existența idilică și lipsită de probleme a lui Derek Charles este amenințată de tânăra Lisa Sheridan, o femeie angajată pe perioadă determinată la biroul lui, care pare să fi dezvoltat o pasiune obsesivă față de el. Pe măsură ce Lisa devine din ce în ce mai insistentă și mai agasantă și începe să îl hărțuiască, bărbatul își dă seama că riscă să piardă tot ceea ce a obținut de-a lungul timpului prin muncă și eforturi susținute și că atât cariera sa de succes, cât și căsnicia de invidiat pe care o are cu Beth sunt puse în pericol.

Obsesia – Obsessed (2009) subtitrat