Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 27th, 2021

Film – Ochiul tigrului – Eye of the Tiger (1986) Gary Busey

poster Eye of the Tiger (1986)Eye of the Tiger, acțiune, film american, regia Richard C. Sarafian.
În rolurile principale: Gary Busey, Yaphet Kotto, Seymour Cassel.

Caseta film Eye of the Tiger
Titlul original: Eye of the Tiger
Regia: Richard C. Sarafian
Scenariul: Michael Thomas Montgomery
Distributia: Gary Busey (Buck Matthews), Yaphet Kotto (J.B. Deveraux), Seymour Cassel (Sherriff), Bert Remsen (Father Healey), Denise Galik (Christie Matthews), William Smith (Blade), Kimberlin Brown (Dawn), Judith Barsi (Jennifer Matthews), Joe Brooks (Jake), Jorge Gil (Jamie), Cooper Huckabee (Roger), Ted Markland (Floyd), Thomas Rosales Jr. (Jamie’s Relative), Timothy Scott (Deputy)
Durata: 92 minute
An: 1986
Gen: Actiune/Drama

Filmul – Ochiul tigrului
După ce a stat în închisoare, Buck Matthews (Gary Busey), un veteran al războiului din Vietnam, se întoarce în orașul natal pentru a-și începe viața împreună cu soția sa Christie (Denise Galik) și fiica lor de cinci ani, Jennifer (Judith Barsi). El află că micul oraș în care a crescut este năpădit de o bandă mare de motocicliști care merg prin oraș, hărțuind diverși cetățeni.
În prima noapte la vechiul său loc de muncă la o curte de construcții, Buck aude o femeie țipând în depărtare. El urmărește țipetele pentru a descoperi un grup mare de motocicliști care atacă și încearcă să violeze o asistentă locală. Buck reușește să alunge banda folosind camionul său, salvând asistenta. Liderul bandei de motocicliști, Blade (William Smith), ia acțiunile lui Buck personal și începe să-i terorizeze pe Buck și familia sa.
Banda atacă locuința lui Matthew, bătându-l pe Buck și ucigându-i soția. Jennifer, fiica sa tânără, este în stare de șoc, în timp ce a asistat la întregul eveniment.

Eye of the Tiger (1986)